Realkreditovervågning

Danmarks mest præcise
realkreditovervågning

Med vores skræddersyede realkreditovervågning sikrer vi, at du aldrig igen går glip af en omlægningsmulighed.

Unik realkreditovervågning

Vi gør det hele for dig

Vi overvåger dit realkreditlån og underretter dig, når der er mulighed for en gevinst – både på lang og kort sigt. Der kan være en stor gevinst at hente, både når renterne stiger og når de falder.

Med vores unikke værktøj holder vi dagligt øje med både rente- og kursudviklingen, og derfor kan vi sammen reagere hurtigt, når muligheden for en fordelagtig omlægning opstår.

Når muligheden opstår, tager vi os også gerne af den administrative del sammen med din bank, så det eneste du skal koncentrere dig om, er at skrive under og høste den økonomiske gevinst af din omlægning.

Standard

89 kr.
Pr. måned
 • Adgang til realkreditovervågning
 • Kort introduktion via telefon
 • Fastrentelån til overvågning
 • Kursovervågning til variable lån
 • Ingen krav om bankskifte ved omlægning/konvertering er der ingen krav om at der skal skiftes bank.
 • 25 % rabat på konverteringsrådgivning
Få adgang nu
Anbefalet

Udvidet

139 kr.
Pr. måned
 • Adgang til realkreditovervågning
 • Kort introduktion via telefon
 • Fastrentelån til overvågning
 • Kursovervågning til variable lån
 • Ingen krav om bankskifte ved omlægning/konvertering er der ingen krav om at der skal skiftes bank.
 • 25 % rabat på konverteringsrådgivning
 • 2 timers årlig rådgivning hos FinansTeam
Få adgang nu
Gro din økonomi

Optimér din økonomi med realkreditovervågning

Mange boligejere er bevidste om muligheden for at omlægge deres fastforrentede realkreditlån, når renten falder og stiger. Men rigtig mange boligejere er gået glip af mange omlægningsmuligheder, og derved flere økonomiske gevinster.

Boligrenterne har været faldende over en lang periode – men det til trods har der også været flere muligheder undervejs for at konvertere op, og derved minimere restgælden på realkreditlånet.

Derudover er realkreditovervågning er ikke kun for boligejere med fastforrentede lån – det kan også have stor værdi at have sit variable lån til overvågning.

Boligprisudvikling

Som en del af vores realkreditovervåger holder vi også løbende øje med udviklingen i din boligpris. Vores rådgivere bruger aktivt denne oplysning til at holde øje med, om der skulle opstå muligheder for at optimere din boligfinansiering, for dermed at sikre at du altid har den mest optimale lånesammensætning.

Ligeledes kan du bruge boligprisudviklingen til løbende at holde øje med friværdien i din bolig – hvad end det er for at forbedre din bolig, indskyde pengene på en pensionsordning eller noget helt tredje!

Boligprisudvikling
Hjælp til god aktiv gældspleje

Hvad er aktiv gældspleje?

Aktiv gældspleje indebærer, at vores rådgivere løbende holder øje med, hvad der bedst kan betale sig for netop dig og din husstand med det nuværende realkreditlån og markedets udvikling.

Der har været omlægningsmuligheder hvert eneste år siden 1990’erne – men det er et fåtal af boligejerne som har fået gavn og gevinst ud af disse muligheder.

Når renten falder, kan lånet nedkonverteres og give dig en lavere ydelse, og når renten stiger, kan lånet opkonverteres og give dig en lavere restgæld. Netop derfor er aktiv gældspleje vigtigt.