Danmarks mest præcise boligpris- og realkreditovervågning

Med vores skræddersyede boligpris- og realkreditovervågning sikrer vi, at du aldrig igen går glip af en omlægningsmulighed.

Gratis første samtale

Mange boligejere er gennem tiden gået glip af gode omlægningsmuligheder og derved flere økonomiske gevinster. Det vil vi gerne ændre på!

Vi har derfor skabt boligpris- og realkreditovervågeren. Den skal sikre dig, at du får det optimale ud af din økonomi. Ligeledes kan du bruge boligprisudviklingen til løbende at holde øje med friværdien i din bolig – hvad end det er for at forbedre din bolig, købe drømme sommerhuset eller noget helt tredje!

Kontakt os allerede i dag – helt gratis og uforpligtende! Så vil vi fortælle dig meget mere om, hvad vores produkt kan gøre for lige netop dig og din økonomi!

Abonnementer

For boligejere

Standard

89,-

pr. md.

For boligejere

Udvidet

139,-

pr. md.

Abonnementet kan til enhver tid opsiges via selvbetjeningen eller ved at give besked til os. Opsigelsen er øjeblikkelig og der vil ikke blive faktureret yderligere beløb fra dig. Har du allerede inden din opsigelse modtaget en faktura, skal denne dog betales.

Vi gør det hele for dig

Vi overvåger dit realkreditlån og underretter dig, når der er mulighed for en økonomisk gevinst – både på lang og kort sigt. Der kan være en stor gevinst at hente, både når renterne stiger og når de falder.

Med vores unikke værktøj holder vi dagligt øje med både rente- og kursudviklingen og derfor kan vi reagere hurtigt, når muligheden for en fordelagtig omlægning opstår.

Når mulighederne opstår, tager vi os gerne af den administrative del sammen med din bank, så det eneste du skal koncentrere dig om er, at skrive under og høste den økonomiske gevinst af din omlægning.

Som en del af vores realkreditovervåger, holder vi også løbende øje med udviklingen i din boligpris. Vores rådgivere bruger aktivt denne oplysning til at holde øje med om der skulle opstå muligheder for at optimere din boligfinansiering for dermed at sikre, at du altid har den mest optimale lånesammensætning.

Sådan kan samarbejdet se ud

Kontakt

Du kontakter os og vi aftaler et gratis intromøde, hvor vi gennemgår din økonomi

Valg af service

Omfanget af rådgivning aftales nærmere ud fra dit behov og økonomi

Skræddersyet løsning

Vi udarbejder alt det nødvendige og skræddersyer en løsning til dig

Opfølgningsmøde

Opfølgningsmøde hvor vores anbefalinger fremlægges for dig.

Hvorfor vælge FinansTeam?

Eksperter i økonomi

Vi har siden 2009 hjulpet mere end 1000 kunder med at opnå deres drømme.

Frisk start

Vi sidder klar til at genstarte din økonomi og give dig en frisk start.

Tryghed

Du kan være helt tryg, for vi er her for at hjælpe lige netop dig!

Godkendte specialister

Vi er godkendte som uvildige rådgivere og boligkreditformidlere.

Ofte stillede spørgsmål

Realkreditovervåger er vores skræddersyede unikke program, der gør at du aldrig igen går glip af en omlægningsmulighed. Vores realkreditovervåger er nemlig tændt 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage og overvåger både renten og kurserne. Den giver dig direkte besked, hvis du har mulighed for at omlægge og derved få en økonomisk gevinst. Du er altid velkommen til at, kontakte os for at høre nærmere om dine muligheder
Vores realkreditovervåger giver dig direkte besked, når det kan være fordelagtigt for dig at omlægge dit nuværende realkreditlån. Vores realkreditovervåger følger udviklingen i renter og kurser 24 timer i døgnet, så du ikke går glip af en omlægningsgevinst. Du er altid velkommen til at, kontakte os for at høre nærmere om dine muligheder
Realkreditovervågeren kan både bruges til fastforrentede lån og til variabelt forrentede lån – på den måde kan alle boligejere, som har lån, gøre brug af systemet.
Både når renterne stiger og når de falder kan der være gode muligheder for at konventere dit lån – både hvis du har et fastforrentet lån men også hvis du har et variabelt forrentet lån.

Vores realkreditovervåger holder 24 timer i døgnet, alle ugens 7 dage, øje med udviklingen i renten og kurserne og giver dig direkte besked, hvis der er en økonomisk besparelse ved en konvertering for dig. Du er altid velkommen til at, kontakte os for at høre nærmere om dine muligheder
Vi har gjort det nemt at komme i gang – det eneste du skal gøre, for at få en profil på FinansTeam er at oprettet dig
Gennem længere tid har boligpriserne været opadgående. Det kan du som boligejer udnytte, også selvom du ikke påtænker at sælge din bolig. Der kan nemlig være god grund til at genoverveje det/de lån man har i boligen, når ens friværdi er steget. Du er altid velkommen til at, kontakte os for at høre nærmere om dine muligheder

Guides

7 grunde til at kende din boligs pris og vide hvornår du skal omlægge

Inflation: Hvad betyder det og hvorfor snakker alle om det?

Tips og tricks til at spare penge i dagligdagen

Boligpris – og realkreditovervågning

Du kender altid din boligpris og går aldrig glip af en omlægning

Økonomisk gennemgang

Vi laver den bedste økonomisk gennemgang af din økonomi

Gennemgang af lån

Vi gennemgår alle dine lån og ser på dine muligheder

Boligrådgivning

Eksperter i at gennemgå økonomien i din bolig

Køberrådgivning

Skal du købe bolig, er vi eksperter til at hjælpe dig