Michael Bak, daglig leder

Michael er bl.a. uddannet finansøkonom, Statsautoriseret ejendomsmægler, Valuar og har en HD i finansiering og har mange års erfaring med finansiering og gældsrådgivning. Derudover deltager Michael løbende på kurser og efteruddannelse for at være opdateret og dermed kunne rådgive kunderne bedst muligt. Til daglig er hans rolle at varetage de første møder med kunderne, samt være firmaets ansigt udadtil. Det er også Michael der tager med i f.eks. Fogedretten.


Michael er desuden manden bag www.pengeprofilen.dk hvor du kan indtaste detaljerede oplysninger om dine indtægter og månedlige udgifter.


Herefter får du helt automatisk de bedste og billigste tilbud fra bank og kreditforening, hver gang du kan spare penge.


Du kan også sammenligne priser og se, om man kan få billigere priser på bredbånd, mobilabonnementer, A-kasse og lån.


8. november 2017 | DR Pengemagasinet 


Robin Eriksen, finansiel rådgiver

Robin er uddannet inden for økonomi og har mere end 30 års erfaring fra den finansielle verden. 


Med sin store erfaring kender Robin alt til, hvordan der tænkes på "den anden side af skrivebordet" hos dem, vi skal forhandle med.


Robin varetager de første møder med vores kunder på Sjælland. Herefter vurderer Robin, om der er administrative opgaver som kan overtages af kollegaer, eller om han selv varetager forhandlingerne med kreditorerne. 


Birgitte V. Kaas, sagsbehandler

Birgitte er uddannet indenfor økonomi og har gennem de sidste 34 år arbejdet i den finansielle sektor. Birgitte har både arbejdet i og udenfor Danmark og har dermed stor økonomisk indsigt og erfaring. Birgittes opgaver spænder over gældsrådgivningssager, sagsbehandling, kontrakter med kreditorer, budgetter, afvikling, finansiering m.v.


Annette Ilsø Andersen, sagsbehandler

Annette har tidligere arbejdet i bank og har derudover stor erfaring med kontor- og administrations arbejde. Annette er typisk den første, du taler med, når du kontakter FinansTeam. Annette passer telefon, mail m.v. Derudover opretter og klargør Annette sagerne til sagsbehandlerne. Det vil sige, at Annette opretter nye konti til dig, hjælper dig med at give os adgang til SKAT, E-Boks m.v.