Fagspecialister sikrer høj kvalitet i gældsrådgivningen

Hos FinansTeam hjælper vi med gældsrådgivning i bred forstand, men vi dækker også andre områder. Ofte hænger tingene sammen, hvorfor der er brug for at vi bidrager med ekspertviden omkring fx gældssanering, konkursbehandling og skattesager i vores arbejde på at skabe gældfrie kunder.

For at I får den bedste rådgivning, allierer vi os fra tid til anden med fagspecialister. Derfor kan I opleve, at vi ved behandling af typisk komplicerede skattesager inddrager vores samarbejdspartnere. Hos FinansTeam er vi eksperter i økonomisk rådgivning, men ikke i skatteloven. Til gengæld er det lige omvendt med de skattejurister vi gennem flere år har anvendt. Det giver jer de bedste kort på hånden i en situation, hvor I bogstaveligt talt ikke har råd til fejltagelser. Og apropos fejl:

Rådgiveransvarsforsikring skaber tryghed for gældsramte

Som nogle af de få i branchen er vi godkendt til at have en rådgiveransvarsforsikring. Konkret betyder det, at I bliver dækket af forsikringen, hvis I følger et råd vi giver, som viser sig at have store negative konsekvenser for jeres økonomi.

Er der noget I er i tvivl om, er I altid velkomne til at kontakte os.