Siden 2008 har vi hjulpet gældsramte danskere over hele landet til et bedre liv med færre økonomiske bekymringer. Vi er stolte over at give vores bidrag hertil – og at vi samtidig oplever og kan glædes over resultatet af den fælles indsats hos vores kunder.

Det er dét, der driver os!

Fordomsfrit og professionelt

Vi dømmer jer ikke ud fra de valg, I har truffet, og som I nu kæmper med konsekvenserne af. Det gør kun ondt værre. Derimod koncentrerer vi os udelukkende om at få jer ud af gælden – hurtigst muligt.

Tavshedspligt

Vi har naturligvis tavshedspligt, og lægger stor vægt på tillid og ærlighed. Det ligger os så meget på sinde, at det eneste der reelt kan stoppe vores samarbejde før tid er, at hvis du ikke er ærlig overfor os.

Vi dækker hele Danmark

Den gamle Andelskasse i Thorsager (på Djursland) danner rammen om vores jyske kontor. Derudover har vi et kontor i København. Vi er pt. to sagsbehandlere og en økonomisk rådgiver ud over vores samarbejdspartnere, vi dagligt trækker på.

Mød vores medarbejdere

Vi er pt. fire faste, kompetence ressourcer hos FinansTeam.

Samarbejdspartnere

Vi har allieret os med en række strategiske samarbejdspartnere for altid at yde den bedste rådgivning inden for de områder, der bl.a. kræver dyb indsigt i juraen.

  • Ved konkurssager: Zacher Advokaterne
  • Ved skattesager: Revisionsfirmaet Tommy Larsen og Advokatfirmaet Tommy V. Christiansen

Bemærk: I forbindelse med skattesager rådgiver og vurderer vi som udgangspunkt kun indledningsvist, fordi det ikke hører til vores kernekompetencer. I stedet har vi god erfaring med at henvise til vores dygtige samarbejdspartnere.

Rådgiveransvarsforsikring dækker jer

For at sikre jer bedst muligt har vi som nogen af få i branchen tegnet en såkaldt rådgiveransvarsforsikring. Kort fortalt betyder det, at tager I imod et råd fra os, der viser sig at have uventede og store negative økonomiske konsekvenser for jer, dækker vores forsikring. Det er vigtigt at jeres økonomiske rådgiver har denne type forsikring for at sikre jer. Kravene er skrappe for at kunne blive godkendt til at få en rådgiveransvarsforsikring. Uddannelse, erfaring m.m. har en afgørende betydning.

FinansTeam har valgt at tegne en rådgiveransvarsforsikring gennem:

Navigators A/S
Ny Kongensgade 4. St.
1472 København K
Police nr.: KE015KB6353-00