Står I en situation, der virker håbløs, og hvor I måske har mistet overblikket over jeres økonomiske muligheder, så kan FinansTeam hjælpe jer på rette vej.

Med professionel gældsrådgivning kan vi, som din gældskonsulent, vende skuden og forhindre, at I udelukkende betaler af på dyre renter, uden at gælden bliver mindre.

 

Siden 2008 har FinansTeam hjulpet gældsramte danskere med at spare millioner af kroner, blive gældfri og få et mere bekymringsfrit liv.

 

Med vores hjælp til gæld; får I uvildig gældsrådgivning, og vi dækker hele Danmark – uanset om I bor på Sjælland, Jylland, Fyn eller øerne.

 

 

FinansTeam kan hjælpe, når I:

·       Har mistet overblikket over økonomien

·       Betaler dyre renter på gæld fra fx skilsmisse, konkurs, tab på hus eller tvangsauktion

·       Har svært ved at betale kreditorerne

·       Ønsker at forhandle gælden ned

 

FinansTeam kan IKKE hjælpe, hvis:

·       I ikke har en fast stabil indtægt.

·       Gælden primær er forbrugt og kvik lån.

·       Gælden er ny stiftet og til forbrug.

·       Hvis I er på SU, dagpenge eller kontanthjælp.

 

 

Fordomsfrit og professionelt

Vi dømmer jer ikke i forhold til de valg, I har truffet, og som I kæmper med konsekvenserne af. Det gør kun ondt værre. Derimod koncentrerer vi os udelukkende om at få jer ud af gælden – hurtigst muligt.

Når vi går ind i en sag, overtager vi kommunikationen og kæmper jeres sag. Vi sparer jer for dialogen med kreditorer, myndigheder m.fl. Vi kender reglerne, systemet og processerne, fordi vi beskæftiger os med det professionelt hver dag. Vores grundigt efterprøvede og detaljerede proces sikrer, at vi hver gang når hele vejen rundt.

 

Nej, det er ikke pinligt

For mange føles det pinligt ikke at have styr på sin egen økonomi. Særligt mænd kan have det svært og føle, at stoltheden er under pres. Økonomi er en personlig sag, som de færreste taler om. Især når det går skidt, er økonomien et tabu, som mange synes, de burde have overblik over.

Derfor oplever mange et stort psykisk pres.

 

Vores hjælp kan gøre en stor forskel

I har måske aldrig før bedt om hjælp til at få overblik over jeres økonomi eller få gældsråd. Blot tanken om at blive sammenlignet med ”dem fra Luksusfælden” kan afholde mange fra at søge professionel gældsrådgivning.

Vores erfaring viser, at hjælpen kan være et afgørende skridt, der bringer jer videre mod at blive gældfri.

Ifølge Nordea står I slet ikke alene med problemet. Banken vurderede i februar 2016, at ca. 1 mio. danskere har problemer med 'hverdagsøkonomien'. Derfor er det blot ansvarsfuldt at søge professionel gældsrådgivning.

 

Er vi det rigtige match for hinanden?

For at vi kan hjælpe jer til at blive gældfrie, kræver det bl.a., at jeres gæld er større end kr. 250.000,- og at I har penge til at betale af på gælden. Derfor har vi brug for at vide mere om jer: