Finansiel rådgivning

Personlig rådgivning
der giver resultater

Vi er uafhængige af banker, finansieringsselskaber og kreditforeninger, og kan derfor koncentrere os om at finde den bedste løsning for lige netop dig – og tilpasset din livssituation

Specialister i boligrådgivning

Siden 2009 har vi hjulpet en lang række kunder med at komme i mål med deres boligdrømme. Vi er specialister i skræddersyede løsninger og går langt for at hjælpe dig med boligkøb, boligsalg eller istandsættelse.

Vi hjælper både med at finde den helt rigtige bank, og hjælper også med at finde det helt rigtige lån til lige netop din livssituation – så boligøkonomien fremtidssikres på både kort og lang sigt.

Står du derimod overfor et salg af nuværende bolig, hjælper vi med rådgivning og sikrer at dit nuværende realkreditlån indfries på den billigst tænkelige måde. Vi er uvildige og varetager udelukkende dine interesser.

FinansTeam har derudover stor erfaring med renoverings- og istandsættelsesprojekter, og er din professionelle sparringspartner gennem hele den komplekse proces. Vi hjælper også gerne med at udarbejde projektbeskrivelse og budgetter til brug for finansiering af renoveringen.

Kontakt os for mere information om hvordan vi kan hjælpe dig.

Én samlet økonomi

Med FinansTeam som økonomisk rådgiver er du sikret et holistisk syn på din finansielle situation. Det betyder, at vi i alle aspekter af vores rådgivning ønsker at skabe et sammenspil mellem din boligøkonomi, det daglige budget og livet efter arbejdsmarkedet. For os er det altafgørende, at hele din økonomi spiller sammen, så du kan bruge tiden på det vigtigste i din hverdag.

Alle husstande og deres økonomi er forskellige – og derfor går vi også til alle sager med friske øjne og leverer unik og skræddersyet rådgivning tilpasset lige netop jeres situation.

Vores priser afhænger derfor af den enkelte sags kompleksitet.

Vi er specialister i uvildig og værdiskabende rådgivning indenfor:

  • Boligfinansiering
  • Låneomlægning
  • Renovering af jeres bolig
  • Energioptimering af boligen
  • Nybyggeri

Har banken sagt nej ?

Vi kan hjælpe alle, som uforvarende er havnet i en økonomisk klemme, men som kan og vil rette op på situationen.
Der kan nemlig være flere årsager til, at banken har sagt nej til et boliglån.
De typiske årsager er:

• Du har skattegæld eller gæld til andre kreditorer
• Du er registreret i RKI
• Boligen ligger i et yderområde af Danmark  

Vi er specialister i boligrådgivning- og finansiering, og har hjulpet mange kunder med at vække boligdrømmen til live – også i de tilfælde, hvor banken har sagt nej.