Erhvervsrådgivning

Professionel rådgivning
der skaber resultater

Vi hjælper dig trygt igennem både oprettelse og klargøring af erhvervskonto 

Eksperter i at hjælpe erhvervskunder

Vi er eksperter i at rådgive erhvervskunder og hjælpe dem i mål med deres drømme. 

Om du er nyopstartet virksomhed eller har mange års erfaring, ved vi, at det kan være en udfordring, at finde den rette løsning til dig og din virksomhed. Det har vi heldigvis løsningen på!

Vores dygtige erhvervsrådgiver Lars Overgaard har mange års erfaring indenfor forskellige områder af erhvervslivet. Lars har både været indehaver, ledelsesansvarlig, salgsdirektør og ansvarlig for salgsoptimering og ligeledes været selvstændig erhvervsdrivende i mange år. Han har derfor et stort kendskab til mange forskellige aspekter indenfor virksomheder. Desuden har Lars siddet i bestyrelsen for et pengeinstitut i mange år og ligeledes indtaget rollen som bestyrelsesformand. Lars er derfor den helt rette mand på opgaven, til at hjælpe dig og din virksomhed i mål med jeres udfordringer!

Kontakt vores erhvervsrådgiver Lars Overgaard, for mere information og hør om dine muligheder.

Svært ved at få en erhvervskonto?

Har du været i banken og fået nej til at oprette en erhvervskonto? Det kan vi heldigvis sagtens hjælpe dig med!

Vi hjælper nemlig alle virksomheder, der ønsker at oprette en erhvervskonto. Det gælder både dig, der har en veletableret virksomhed eller dig som drømmer om at starte din egen virksomhed.

Som privatkunder, er vi vant til at, det er ikke noget problem at få en ny konto og med at få klik på nettet, kan den også blive ens Nemkonto. Dette er desværre ikke tilfældet med en virksomhedskonto, men det har vi heldigvis vores dygtige erhvervsrådgiver, til at hjælpe dig med!

Vi har gjort det nemt og helt enkelt for dig, så det eneste du skal gøre er, at fremsende nedenstående dokumenter og møde personligt op, på et aftalt tidspunkt, så ordner vi resten.

  • Legitimation 
  • Oplysninger om virksomheden: hjemmeside, kontoudtog, fakturabetaling mm.
 

Ved nystiftede virksomheder fremsendes også:

  • Virksomhedsbudget
  • Virksomhedsbeskrivelse

 

Alle dokumenter fremsendes inden vores første møde. 

Tøv ikke med at kontakte vores erhvervsrådgiver allerede i dag, for en uforpligtende samtale!