Alt du skal vide om boligfinansiering

Af FinansTeam

For et år siden, kunne man få et lån i ens bolig til 1 % i rente over 30 år. I dag er prisen en helt anden.

Vi hører ofte i nyhederne at, Nationalbanken hæver renten og det betyder at de fleste banker følger trop og ligeledes hæver renten. Således er det blevet dyrere at, låne penge i ens bolig eller til en ny bolig.  

Samtidig med dette, er det næppe gået ubemærket hen for nogen, at inflationen er højere end vi har været vant til i mange år. Specielt energipriserne har fået et ordentlig skub opad. Dette har gjort at, flere økonomer taler om en mulig forestående økonomisk recession, der sammen med de stigende renter, kan resultere i et større fald i boligpriserne.

Recession betyder helt kort fortalt, at hvis et lands BNP (bruttonationalprodukt) er faldet i mindst to kvartaler i træk, så er der tale om recession. Det er altså en betegnelse for en økonomisk nedgang og resulterer ofte i stigende arbejdsløshed, fald i lønninger og mindre forbrug.

 

Tjek din boligfinansiering

 

Det er derfor helt essentielt, at du tjekker din boligfinansiering netop nu. For når der sker den slags markante ændringer på markedet, er det altid en optimal løsning at, få tjekket om man har den rette låneløsning. Vi har lavet en smart realkreditovervågning, der 24/7 kan tjekke din belåning igennem og give dig direkte besked, hvis der skulle være en omlægningsmulighed for dig.

Har du fx et fastforrentet lån, er der ved en omlægning mulighed for at, reducere restgælden ganske markant. Der vil selvfølgelig være en højere rente på det “nye” lån, men falder renten igen, er der en ren økonomisk gevinst i vente.

Den lavere restgæld vil også resultere i et lavere bidrag, specielt hvis det forholder sig sådan at, din bolig er steget, siden du optog dit nuværende lån. Selvom det tyder på at boligpriserne er på vej ned, er der stadig rigtig mange, hvor boligens værdi er steget de seneste år, og det giver derved mulighed for at få et lavere bidrag.

 

Hjælp til boligfinansiering

 

Skal du bruge hjælp til boligfinansiering? Så har vi løsningen!

Du kan nemlig læne dig trygt tilbage og lade os være din økonomiske sparringspartner i hele processen. Vi kender nemlig alle aspekter af en købsproces og guider dig trygt igennem. Samtidigt sikrer vi selvfølgelig, at du får de allerbedste vilkår.

Selv i de tilfælde, hvor du allerede har været i din egen bank, men de har sagt nej. Vi kan nemlig hjælpe alle, som uforvarende er havnet i en økonomisk klemme, men som kan og vil rette op på situationen.

Der kan være flere grunde til at, din bank har sagt nej til at give dig et boliglån.

De typiske årsager er:
– Du har skattegæld eller gæld til andre kreditorer
– Du er registreret i RKI
– Boligen ligger i et yderområde af Danmark

Vi er specialister i boligrådgivning og -finansiering og har hjulpet mange kunder med at vække boligdrømmen til live – også i de tilfælde, hvor banken har sagt nej.

Vi kan lave finansieringsløsninger, hvor de ovenstående forhindringer ikke står i vejen.

Kontakt os allerede i dag, for at høre mere.

Guides

AdobeStock_312263766 2 (1)

Gode råd når du skal købe bolig

Den store boliglån-guide: hvad er forskellen på de forskellige lån?

Kan man samle forbrugslån?

Bliv ringet op

Skriv dig op her, så ringer en af vores dygtige rådgivere til dig. Det er helt gratis og uforpligtende.

Boligpris – og realkreditovervågning

Du kender altid din boligpris og går aldrig glip af en omlægning

Økonomisk gennemgang

Vi laver den bedste økonomisk gennemgang af din økonomi

Gennemgang af lån

Vi gennemgår alle dine lån og ser på dine muligheder

Boligrådgivning

Eksperter i at gennemgå økonomien i din bolig

Køberrådgivning

Skal du købe bolig, er vi eksperter til at hjælpe dig