Hvad koster det at blive gældfri?

Vores første møde er altid gratis – og foregår hjemme hos jer.

Det er os der afgør, om der er grundlag for et møde. Hvis mødet 'udvikler’ sig til at I ønsker gratis rådgivning om, hvordan man selv forhandler med kreditorer m.v., afregnes der pr. time.

Tre muligheder for afregning:

  • På timebasis.
  • Lille fast pris kombineret med procentvis afregning (beregnes af, hvor stor en akkord vi ‘handler af på gælden’. Dvs. at jo mere vi sparer dig for, jo bedre betaling får vi).
  • Fast pris inkl. alt. Så har I en pris at forholde jer til. Der kommer ikke yderligere tillæg – uanset vores timeforbrug.

Takker I nej til vores pris, får I naturligvis ikke en regning fra os for den tid, vi har brugt. Vores tidsforbrug kan svinge mellem 20-75 timer pr. sag. Normalen ligger på en uges arbejde.

Årsagen til det store udsving er:
• Gældens størrelse
• Antallet af kreditorer
• Typen af gæld, gældens alder m.m.

Alle faktorer har/kan have en stor indvirken på vores indsats.

Vores timehonorar er kr. 1.000,00 inkl. moms.

I er som altid meget velkomne til at høre nærmere omkring jeres situation. Vi er altid åbne og ærlige, og rådgiver ud fra hvad der giver jer de bedste forudsætninger. Find den gruppe, der passer bedst på hvor I står i dag, og udfyld formularen. Så kontakter vi jer hurtigst muligt.

 

Når vi hos FinansTeam henviser til et lån hos vores samarbejdspartner FT Kredit, modtager vi en provision på 1,5%.
Denne provision bliver som udgangspunkt ikke udbetalt til FinansTeam, men skal stå til sikkerhed for de lån, som vores kunder evt. kan opnå via dette samarbejde.