Michael Bak, daglig leder

Michael er bl.a. uddannet finansøkonom, Statsautoriseret ejendomsmægler, Valuar og har en HD i finansiering og har mange års erfaring med finansiering og gældsrådgivning. Derudover deltager Michael løbende på kurser og efteruddannelse for at være opdateret og dermed kunne rådgive kunderne bedst muligt.

Til dagligt er hans rolle at varetage de første møder med kunderne, samt være firmaets ansigt udadtil. Det er også Michael der tager med i f.eks. Fogedretten.


Birgitte V. Kaas, sagsbehandler

Birgitte er uddannet indenfor økonomi, og har gennem de sidste 34 år arbejdet i den finansielle sektor. Birgitte har både arbejdet i og udenfor Danmark, og har dermed stor økonomisk indsigt og erfaring.

Birgittes opgaver spænder sig også over gældsrådgivningssager. Sagsbehandling, kontrakter med kreditorer, budgetter, afvikling, finansiering m.v.


Annette Ilsø Andersen, sagsbehandler

Annette har tidligere arbejdet i bank og har derudover stor erfaring med kontor- og administrations arbejde.

Annette er typisk den første du taler med når du kontakter os. Annette passer telefon, mail m.v. Derudover oprette og klargør sagerne Annette sagerne til sagsbehandlerne. Det vil sige at Annette oprette nye konti til dig, hjælper dig med at give os adgang til SKAT, E-Boks m.v.


Jytte Jensen, sagsbehandler

Jytte er uddannet indenfor økonomi og har mere end 36 års erfaring med sig fra den finansielle sektor. Dette værende sig inden for bank og kreditforening.

Hun beskæftiger sig med gældsrådgivningssager og alt hvad dette indebærer af rådgivning, kontrakter med kreditorer, budgetter, afvikling, finansiering m.v.