Det er umuligt for jer at danne et overblik over både antal af kreditorerne samt gælden til dem. I har dog overskud nok i hverdagsøkonomien til at kunne tilbyde kreditorerne afvikling af gælden.

I mangler at få alvorligt styr på kreditorer og gæld og indgå betalingsaftaler. For at vi bedre kan vurdere om vi kan hjælpe jer, skal vi venligst bede jer medsende et budget, hvor samtlige husstandens indtæger og udgifter fremgår. Desuden en opgørelse over de kreditorer I ved I har, samt hvad I ca. skylder dem hver især.

Download gerne budgetskema her. Det hjælper jer med at udfylde de oplysninger, vi har brug for. Udfyld og gem skemaet på jeres egen computer. I uploader det til os efterfølgende, når I sender jeres oplysninger. Klik på knappen 'Gennemse' og find filen med jeres budget, og klik på 'Send' til sidst.

Bemærk: Jeres samlede gæld skal være på min 200.000 kr.

Hos FinansTeam kan vi hjælpe jer.

Vi sørger for at rydde op og lave aftaler der holder – og som skal holdes. Det kan tage op til 3-4 år før der er skabt struktur, overblik og indgået nye betalingsaftaler.

Udfyld alle felterne herunder, og lad os sammen komme i gang.

 

Passer gruppen ikke på jer, vælg en anden her:

Budgetfil

Inden du udfylder resten, skal du downloade vores budget skema, og udfylde det. Til sidst i formularen skal du nemlig vedhæfte det udfylde skema.


Gældens størrelse

Er din gæld på under kr. 200.000,- vil det økonomisk set ikke kunne svare sig for dig inddrage os, desværre. Hvis vi skal kunne skaffe finansiering, vil det kræve at du har været kunde hos os i minimum 6 mdr. Vores salær vil derfor være for 'stort' i forhold til din gæld.


Årsag til gælden


Hvor gammel er din gæld


Hvor mange er i i hustanden?

(sæt evt. flere krydser)


Hvilket beløb skal der betales til kreditorer pr. mdr., hvis betalingsaftalerne skal overholdes?

Hvis du evt. kan oplyse hvem kreditorene er. hvad der ca. skyldes til dem hver især samt hvad der skal betales til dem hver især, vil det være en stor hjælp og vi kan nemmere vurdere om vi kan hjælpe.


Budget

Det udfyldte Excel-ark


Dine kontaktinformationer

Sender formular

Tak for din forespørgsel

Vi kontakter dig hurtigst muligt