En gennemprøvet proces sikrer jer det bedste resultat

Vi tager hånd om jeres økonomi, og vi går meget op i at gøre tingene rigtigt – og i den rigtige rækkefølge. Derfor er det også afgørende, at både I og vi føler vi er det rigtige match.

Når vi har sagt ‘ja’ til hinanden, starter processen med at få økonomien på ret køl igen.
Et typisk forløb ser således ud:

  1. Sammen med jer afklarer vi jeres økonomi og betalingsevne.
  2. Vi går i dybden og ser, om vi kan optimere jeres budget, trimme forbruget og omkostningerne.
  3. Til sidst har vi det fulde overblik, kan tage kontakt til og søge at forhandle med kreditorer osv. Vi laver aftaler om henstand, rentestop, akkord, nedskrivning – eller søger gældssanering, hvis alle andre muligheder er opbrugt. I er med hele vejen – mandsopdækket af vores rådgivere.

Og i detaljer:
I får tilknyttet en fast sagsbehandler, som altid vil kunne kontaktes på kontoret, og som følger jer tæt gennem hele forløbet.
Det kan have store konsekvenser for de fleste, når økonomien er så meget under pres så man er nødt til at bede om hjælp. Derfor ved vi, hvor vigtigt det er, at vi holder jer opdateret løbende undervejs. I er også altid velkomne til at høre hvordan arbejdet skrider frem.

Hvad sker der som udgangspunkt:

  • I skriver en fuldmagt til os, for at vi kan overtage styringen af økonomien.
  • Nye konti oprettes, som kun vi disponerer over i en periode. I kan naturligvis se alle aktiviteter på disse konti, ligesom I får hævekort.
  • Kontakten til samtlige kreditorer og myndigheder foregår via os for at spare jer for bekymringer – det skaber arbejdsro for os, og livsro for jer.
  • Regninger og rudekuverter tager vi også også af (gruppe 3-kunder).
  • Vi samler gælden – bl.a. med det formål at få jer ud af RKI, hvis I er registreret der.

I får besked hver gang vi har nyt. Nogle kunder oplever vi ofte er i dialog, mens andre kun hører noget sjældent. Det afhænger typisk af, hvor kompliceret sagen er.
Vi er dedikrede, engagerede og nyder I fulde drag at se, når vores kunder får glimtet i øjet tilbage. Derfor gør vi vores yderste hver gang.