Kære gældsramte,

I er formodentlig kommet i en håbløs situation, hvor I har mistet overblikket, og har brug for gældsrådgivning. 

Gælden stiger og stiger og I kan ikke se en udvej. Samtidig slider I på jeres forhold, jeres familie og venner. Når først man er gældsramt, er lyset ofte svært at se.

Den luft der er i jeres økonomi, kan ikke følge med afdragene og renterne. Samtidig kan I også være registreret i RKI, eller som selvstændigt erhvervsdrivende være tæt på personlig konkurs osv.

Der er med andre ord brug for assistance fra uvildig og privat gældskonsulent, der kan give jer professionel gældsrådgivning.

Hos FinansTeam har vi siden 2008 hjulpet og sparet danskerne for millioner af kroner, og fået mange familier ud af gælden og tilbage til et mere bekymringsfrit liv.

Vi hjælper også gerne jer videre med økonomisk rådgivning, fra vores kontorer på Djursland og i København – uanset om I bor på Sjælland, Jylland, Fyn eller øerne.

Vi hjælper jer der:

 • Har mistet overblikket
 • Ikke kan betale jeres kreditorer
 • Har uoverskuelig gæld fra
  - skilsmisse
  - konkurs
  - hussalg
  - tvangsauktion
 • Ønsker at forhandle gælden ned

Fordomsfrit og professionelt

Vi dømmer jer ikke i forhold til de valg, I har truffet og som I i dag kæmper med konsekvenserne af. Det gør kun ondt værre. Derimod koncentrerer vi os udelukkende om at få jer ud af gælden – hurtigst muligt.

Når vi går ind i en sag, overtager vi kommunikationen og kæmper jeres sag. Vi sparer jer for dialogen med besværlige kreditorer, myndigheder osv. Vi kender reglerne, systemet, spillet (det er det for nogle) og processerne, fordi det er vores hverdag. Vores længe efterprøvede og detaljerede proces sikrer, at vi hver gang når hele vejen rundt.

Forsøg at glemme flovheden

For de fleste af os er det pinligt og flovt ikke at have styr på økonomien. Det er især mænd, der har det svært, når stoltheden er under pres. Økonomien er en personlig sag, og derfor oplever mange et stort psykisk pres, fordi problemet er svært at dele pga. tabuiseringen.

I har måske aldrig bedt om hjælp til gæld før til at få overblik over jeres økonomi. Blot tanken om at blive sammenlignet med ”dem fra Luksusfælden” kan afholde mange fra endda at erkende de har et problem og har brug for professionel gældsrådgivning for at komme videre og måske endda blive gældfri.

I følge Nordea behøver I ikke at være så bekymret. Banken vurderede i februar 2016, at ca. 1 mio. danskere har problemer med 'hverdagsøkonomien'. Derfor handler I blot ansvarsfuldt, når I søger professionel gældsrådgivning.

Er vi det rigtige match for hinanden?

For at vi kan hjælpe jer til at blive gældfrie, kræver det bl.a. at jeres gæld er større end 200.000 kr., og at I har penge til at betale af på gælden. Derfor skal vi vide mere om jer: